Hoppning
24 oktober 2014 20:00

Cornelia gjorde en dubbel

Det var säkert många som försökte men ingen som lyckades. Young ridern Cornelia Rylén var omöjlig att besegra och vann fredagens båda 1,35-kval till Swedish Riders Trophy i Helsingborg.

I det första kvalet var Cornelia Rylén och Seraton HB (val f -04 e Sanford- Jolly Groom, född i Ungern) lite lagom före Patrik Andersson med Unique B. När även den andra kvalhoppningen var färdigräknad fanns Cornelia och den Hollandfödda Zwiggy (sto f -04 e Sydney-Guidam) en dryg sekund före Anna Persson, som också är young rider, med Cash Man.

Cornelia har ändå inte dubbel glädje i lördagens kval på samma höjder, där varje ryttare endast får ha en häst och där de 20 bästa (av 50 startande)  går v idare till lördagsfinalen över 1,40-hinder. På lördag startar Cornelia  med Zwiggy.

Om dagens kval kan också noteras att exempelvis vare sig Malin Baryard Johnsson, Helena Lundbäck eller Niklas Arvidsson hade en dag som gav plats i lördagens kval.

Resultat och startlistor

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden