Fälttävlan
3 april 2016 20:57

Fin svensk dressyrstart – och bra fortsättning

Fredagens dressyr gav en bra svensk start i helgens fälttävlan i engelska Burnham Market. När allt var klart blev det också fina svenska placeringar med Ludwig Svennerstål tvåa i CIC**.

Fin svensk dressyrstart – och bra fortsättning
Hedvig Wik och Chippieh leder CIC*** efter den första dgens dressyr (arkivbild).

Efter den första hälften startande i den trestjärniga CIC-klassen står Hedvig Wik i ledning på 40,4 straff med Chippieh. Ludwig Svennerstål är nia och elva efter 47,2 för Southway och 47,7 för King Bob.

I den tvåstjärniga motsvarigheten ligger Ludwig på fjärde plats med Master Ping och sjätte plats på Paramount Importance med 45,1 respektive 47,2 straff.

Svenskarna sjönk lite när dressyren fullbordades av den andra hälften i startlistorna men Hedvig Wik ligger på fin tredjeplats.

Uppdatering söndag
Efter banhoppning och terräng slutade Hedvig Wik på sjätte plats efter att ha fått lägga till 9,6 straff för tiden i terrängen. Ludwig Svennerstål kom på 14:e med Southway och 15:e plats med  Aspe efter 54,8 respektive 55,2 straff. 67 ekipage fullföljde tävlingen.

I den tvåstjärniga klasen kom Ludwig tvåa med Master Ping på sitt dressyrresultat 45,1 och på 13:e plats med Paramount Importance efter att ha fått lägga på åtta straff i banhoppningen. 68 ekipage var med hela vägen.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden