Ponny
20 september 2015 15:05

Tre msv A-vinnare i Ljungby

Janelle Larsson, Annie Svensson och Michelle Cranning Hillgren blev söndagens vinnare när de nationella ponnyhoppningarna hos Ljungby Ridklubb avslutades med en medelsvår A-hoppning och kval till Friends Arena.

Tre msv A-vinnare i Ljungby
Janelle Larsson är en av söndagens medelsvår A-vinnare. (Arkivbild)

Janelle Larsson, Helsingborgs Fältrittklubb, red Wizard VIII, till seger i medelsvår A-klassens kategori D, grupp 1. Klassen hade 18 startande ekipage och fyra av dem var dubbelnolla. Janelle Larsson vann med nästan fyra sekunder tillgodo på tvåan. 

I kategori C och D, grupp 2 startade sex ekipage och två var felfria i grundomgången. Annie Svensson, Lammhults Ridklubb och Poetic Star lyckades bäst i omhoppningen med fyra fel och vann klassen. 

Michelle Cranning Hillgren, Ilbäckens RF, och Woodfield Night Light vann klassens kategori C, grupp 1 med 14 startande. Fem ekipage gick till omhoppning där fyra av dem stod för ytterligare en felfri runda. Michelle Cranning Hillgren vann med ungefär en sekunds marginal.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden