Sverige
10 maj 2013 10:44

Ny strid om Ryttarstadion

Den infekterade hyreskonflikten kring Ryttarstadion i Stockholm ser ut att ha blossat upp på nytt. Bland annat har de förlikningar som gjorts överklagats.

Den hyreskonflikt som pågår mellan Fastighetsbolaget Ryttarstadion AB och de två ridskolorna Östermalms ridskola och Stockholms ridhus AB om vem som ska bedriva ridskoleverksamhet på Ryttarstadion skulle ha varit uppe i tingsrätten i april. I stället blev det en förlikning som bland annat innebar att Stockholms ridhus AB fortsätter att driva verksamhet på Ryttarstadion och att Östermalms ridskola fick flytta. Östermalms ridskola fick i samband med detta ett skadestånd.  Samtidigt flyttade Swartlings ridskola in på Ryttarstadion.

Nu skriver Östermalmsnytt att en av aktieägarna i Ryttarstadion AB har överklagat förlikningarna till Svea hovrätt. Dessutom har en ny strid blossat upp. Swartlings ridskola, som tecknade ett hyresavtal med Ryttarstadion AB för hela anläggningen i februari i år, har stämt Stockholms ridhus. Swartlings ridskola menar att den ska ha tillgång till hela anläggningen. 

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden