Sverige
5 juni 2014 11:42

Rolf-Göran ska bli pappa

Rolf-Göran Bengtssons sambo Evi Penzlin är gravid och paret kommer att bli föräldrar i höst. "Det blir ett nytt kapitel i livet", säger hoppstjärnan till Ridsport. Men det är fler toppryttare som kommer att få tillökning i år.

Rolf-Göran ska bli pappa
Rolf-Göran Bengtsson kommer att bli pappa i höst. LOTTAPICTURES/LOTTA GYLLENSTEN BILD AB

Det är den tyska kanalen NDR som i ett inslag med  Evi Penzlin berättar att hon kommer att behöva skjuta på ridandet då hon är gravid. Det blir parets första barn. Rolf-Göran Bengtsson är självklart glad över att familjen utökas.

– Det blir ett nytt kapitel i livet och ett stort ansvar. Det har varit prat en tid och det kommer att bli tillökning i oktober. Det är klart att jag ser fram emot det och det är roligt. Men det är klart att det också kommer att bli annorlunda, säger Rolf-Göran till Ridsport.

Det finns fler ryttarstjärnor som kommer att bli föräldrar i år. Peder och Lisen Fredricsson väntar barn till sommaren och förra veckan avslöjade OS-silvermedaljören Sara Algotsson Ostholt att hon ska bli mamma till hennes och maken Franks andra barn i höst.

Även Jens Fredricson väntar tillökning tillsammans med flickvännen Isabell Bernardsson.
– Vi är ett par sedan ungefär ett halvår och sambos. Det kan gå snabbt när kärleken slår till, säger Jens Fredricson till Aftonbladet.
Barnet väntas födas i november.
– Det känns jättekul. Jag har alltid velat bli pappa, säger han till tidningen.

Gunilla Säwenmyr/Jörgen Ottosson

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden