Ridsportpodden
31 mars 2017 18:00

Ryttarinspiration i nya Ridsportpodden

Nu när våren kommit släpper vi ett riktigt inspirerande avsnitt. Inspiratören Johanna Lassnack från Ryttarinspiration pratar om hur man boostar sitt självförtroende, får upp motivationen, tar sig ur svackor och kommer ur sin confort zone.

Ryttarinspiration i nya Ridsportpodden
Inspiratören Johanna Lassnack pratar bland annat om hur man boostar sitt självförtroende.

Dessutom belyser vi hur viktigt det är att ha rätt team omkring sig och hur man skapar ett system som fungerar – och vad är ett system?

Under tre års tid har Johanna Lassnack slagit igenom med sin verksamhet Ryttarinspiration på sociala medier. Från början var det bara en kul grej – komiska videos med hög igenkänningsfaktor och peppande inlägg. Idag coachar hon ryttare framgångsrikt och föreläser över hela landet.

I podden berättar hon hela historien, hur hon har blivit en så stor glädjespridare och hur hon har jobbat med sig själv för att komma dit hon är idag. Ett poddavsnitt som innhåller massor av tips till ryttare på alla nivåer. Missa inte detta!  

Lyssna på Ridsportpodden i spelaren ovan eller via Acast eller Itunes. Vill du höra Ludwig, Jana, Patrik eller någon annan ridsportprofil? Missa inte de tidigare avsnitten av podden som finns samlade här.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden