Hoppning
17 oktober 2015 18:15

Niklas Arvidsson kvalbäst

Niklas Arvidsson vann lördagens tidshoppning över 1,50-hinder i Billdal, som var kval till söndagens VW Grand Prix.

Niklas Arvidsson kom in som femte ryttare av klassens 47 startande. Han lämnade banan efter en felfri och snabb runda med Cobolt (val f -06 e Cyklon-Camaro M, uppf Bo Lindroos, Lindhäst).

Kanske tänkte åtminstone de flesta av konkurrenterna att en felfri Niklas Arvidsson alltid är svårslagen. Så blev det också denna gång.

Det var ingen som ens kom i närkontakt med Niklas och Cobolt. Kanske siktade de flesta mer på att säkra en plats i morgondagens Grand Prix än att göra det som kvalvinnare. Närmast bland klassens 13 felfria, en hamnade utanför placering, kom Linda Heed med Niveau 1136 som var drygt två sekunder bakom.