Hoppning
22 november 2013 07:02

Finalfältet komplett

Det finns inte längre något utrymme för spekulationer. De tio till Top ten-finalen i Globen är anmälda och Rolf-Göran Bengtsson är första reserv.

Finalfältet komplett
Fransmannen Patrice Delaveau gjorde bra reklam för sig själv inför Top ten-finalen genom att vinna torsdagens 1,55-klass i Doha med Carinjo HDC. Stefano Grasso

Som tidigt meddelades kommer inte amerikanska Beezie Madden, vilket flyttat upp den elfterankade Patrice Delaveau. I går lämnade britten Scott Brash och portugisiska Luciana Diniz återbud.

I dag blev det också klart att de ersätts av Kevin Staut och Daniel Deusser. Närmast bakom dessa finns Rolf-Göran Bengtsson som får komma till Globen som reserv till Top ten-finalen.

Det nya finalfältet innehåller fyra tyska och tre franska ryttare samt en ryttare från vardera Storbritannien, Holland och Schweíz. Finalen över två rundor med hinder på 1,55-1,60-höjder går nästa lördag.

Till Top ten-finalen
Ben Maher, Storbritannien
Marcus Ehning, Tyskland
Christian Ahmann, Tyskland
Ludger Beerbaum, Tyskland
Gerco Schröder, Holland
Steve Guerdat, Schweiz
Roger-Yves Bost, Frankrike
Patrice Delaveau, Frankrike
Kevin Staut, Frankrike
Daniel Deusser, Tyskland
Reserv Rolf-Göran Bengtsson

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden