Hoppning
8 november 2013 18:57

Niklas blev väldigt blågul – Jens var dagens höjdare

(Uppdaterad) Niklas Arvidsson vann båda avdelningarna i fredagens 1,35-kval i Swedish Riders Trophy i Flyinge. Jens Fredricson toppade högsta klassen.

Den första avdelningen med 67 startande i SRT-kvalet vann Niklas med Cobolt (val f -06 e Cyklon-Camaro M, uppf B Lindroos) halvsekunden före Patrik Andersson och Ameno.

Den andra blågula rosetten för dagen ordnade Niklas med den tyska, godkända hingsten VDL Sheraton 1149 (f -99 e Indoctro-Calypso II). Här fanns lika många startande som i den första avdelningen och nämast bakom Niklas kom Emelie Winroth med Anastasia T.

Uppdatering
38 ekipage gav sig sedan ut på 1,45-banan. För placering räckte det inte att vara felfri över båda faserna och två dubbelnollor hamnade utanför. Jens Fredricson och Avon 1177 (hingst f -04 e Quidam de Revel-Cortez, uppf PWRT Equestrian AB) var klart snabbast i prislistan med nästan en och en halv sekund tillgodo på Sebastian Numminen/Calandro 2.

Fullständiga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden