Hoppning
13 november 2014 21:38

Casall hyllas av konkurrenterna

Casall Ask är bästa finalhästen i Global Champions Tour. I allafall om man ska tro ryttarna Ludger Beerbaum och Scott Brash.

Casall hyllas av konkurrenterna
Rolf-Göran Bengtsson, Ludger Beerbaum och Scott Brash var på gott humör när de intervjuades om lördagens final i Global Champions Tour.

Det var i en tv-intervju med arrangören av Global Champions Tour som det kom fram att både serieledaren Ludger Beerbaum, Tyskland, och titelförsvararen Scott Brash, Storbritannien, tycker att Rolf-Göran Bengtssons hingst Casall Ask är den bästa hästen i finalfältet.
– Casall var otrolig i VM. Han gjorde de jämnaste resultaten av alla, säger Ludger Beerbaum utan att göra någon hemlighet att han tycker att hans chanser att vinna finalen har minskat sedan han fick stryka Chiara. 

Även Scott Brash hyllar Casall. 
– Jag kan bara hålla med Ludger. Casall är i en fantastisk form. Han kan definitivt vinna på lördag, säger britten som inte på något sätt har räknat bort Beerbaum trots tyskens hästbyte. 
– Jag tror inte det spelar någon roll vilken häst Ludger rider för att han ska ha chansen att vinna. Han är alltid ett hot.
Hans egen Hello Sanctos är i fin form. 
– Han är i den bästa formen han kan vara i. 

Läs mer om Beerbaums hästbyte.

Läs om Henrik von Eckermann i Doha. 

Rolf-Göran Bengtsson är redo.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden