Hoppning
27 februari 2014 09:35

Unita säkrad till Rolf-Göran

Rolf-Göran Bengtssons huvudsponsor, danska Stuteri ASK, har köpt det 10-åriga stoet Unita, som Rolf-Göran tävlat med fina placeringar under några månader.

Unita säkrad till Rolf-Göran
Rolf-Göran Bengtsson och Unita efter femte plats på 1,50-höjder vid CSI***** i Basel i januari.

Rolf-Göran har varit placerad med Unita (sto f -04 e Corrado I-Caretino) på femstjärniga världscuptävlingar i Oslo, Verona och Stuttgart 2013 samt i årets tävlingar i Basel. Tanken är att Unita ska ersätta Quintero ASK som nyligen pensionerades från tävlingsarenan.

Unita reds tidigare av Team Bengtsson Kristoffersens elev Christiane Tetzlaff  under större delen av 2013 efter att Rolf-Göran debuterade internationell med holsteinerstoet 2012.

– Unita är en komplett häst som imponerat i stora klasser de senaste månaderna. Hon  var till exempel sexa i Stuttgart Masters på 1,55-höjder. Jag har känt henne några år och ser fram emot att fortsätta tävla henne och är glad och tacksam att Stuteri ASK säkrat henne för min räkning, säger Rolf-Göran  ett pressmeddelande från Stuteri ASK.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 101 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden