Hoppning
25 maj 2014 14:34

Niklas Jonsson femma i GP

Niklas Jonsson och Caral slutade femma i söndagens Grand Prix-klass i Ebreichsdorf, Ŗsterrike. GP-klassen på det trestjärniga meetinget gick i 1,55.

Niklas Jonsson och Caral (val f 2003 e Casir Ask-Ralmé Z) drog på sig ett tidsfel i grundomgången och var på första prisplats efter de fyra som nollade i första rundan. Klassen hade 49 startande och vanns av Brasiliens Doda De Miranda med AD Nouvelle Europe Z (sto f 2004 Nelson Z-Jimtown). Segerekipaget vann överlägset med nästan fyra sekunder tillgodo.

I guldrundans final på 1,45-höjder var Mariano Maggi och Linda Heed placerade med Bombay Sapphire och Bee Wonderful.

På meetinget reds också en tour för 7-åriga hopphästar. I lördagens final blev Hannah Åkerblom fyra med sin egna Caretto (sto e L’Esprit-Baloubet).