Sport
7 maj 2013 19:33

Snart börjar det!

När det äntligen är dags att flytta ut börjar också de stora serietävlingarna. Global Champions Tour har visserligen mer prispengar men är ändå "bara barnet" jämfört med Ridsport Ponny Cup som på söndag startar sin 22:a upplaga.

Årspremiären sker hos Skogslottens Ryttarförening utanför Norrköping och startlistan ger tydligt besked om att premiären är efterlängtad. Till kategori B är 26 ekipage ute efter årets första röda segertäcke. De större kategorierna har dubbla antalet med 54 anmälda till respektive kategori C och kategori D.

Ridsport Ponny Cup går som vanligt på Medelsvår B-höjd som för de minsta innebär en meter höga hinder och tio centimeter högre för vardera kategori C och D. Som vanligt betalar också Ridsport startavgiften i klassen.

Lika vanligt kommer även Ridsport Ponny Cup-ansvariga Ulrika Fåhraeus att vara på plats med pokaler och de röda RPC-täckena.

Startlistor
Se även

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden