Sport
8 september 2014 16:31

Läsarnas hälsningar till ”Roffe”

Vi var många som bänkade oss framför VM-finalen i går med stora förhoppningar om att se Rolf-Göran Bengtsson ta medalj. Nu blev det en fjärdeplats och besvikelsen hos ryttaren var stor. Ridsports läsare var dock snabba med att trösta - här hittar du några av de dryga 400 hälsningar som skrevs till Rolf-Göran Bengtsson.

Läsarnas hälsningar till ”Roffe”
Rolf-Göran Bengtssons mamma Elsa fanns vid sonens sida även under VM-finaldagen. Roland Thunholm

Hälsningarna har passerat 450 i antal och fortsätter att strömma till. Vi är många som kände med Rolf-Görans besvikelse, men också många som tycker att en fjärdeplats i VM är helt fantastiskt och att Rolf-Göran fortfarande är både kung och bäst i världen. Läs några av hälsningarna nedan, läs alla här på vår facebooksida.

//

 


Arja:‬ Helt fantastiskt ridet genom VM. RGB är ett föredöme för alla, inte bara inom ridsport! Njut nu med familjen.

Sabina: jag drömmer om den dagen jag kan rida som du. Du är kungen. Så skicklig ryttare och det ser så lätt och snyggt ut när du sitter i sadeln. Du har gjort ett fantastiskt jobb och en fjärdeplats i VM är långt ifrån dåligt. Förstår ändå besvikelsen, vinnarskallen finns ju alltid där men i slutändan så hoppas jag att du vet hur bra du är. Du är helt otrolig!

Johanna: 4:e bästa i världen, det är inte illa det! Fortfarande är du nummer 1!

Ulrika:‬ Det syntes att Casall var den mest välridna hästen. Vem har gjort det jobbet? Roffe the King!!

Helena: Heja Rolf-Göran! Vi är så många som har dig som förebild, din fina, stabila ridning har alltid imponerat. Även om jag svor högt i tv-soffan när den sista pinnen föll så är och förblir du alltid en vinnare i mina ögon!!

Anki: Fullt förståeligt att vara så besviken och slokörad…hade vem som helst varit. Att riva med sin egen häst…aj aj aj. Men VI är inte besvikna ! Vi är STOLTA och ser dej som den ryttarkung du är !

Ing-Christin: Du är ju ändå så j…la bra och du har ju hjärtat på rätt ställe!! Vi kan bara beundra dig!!

Carolina:‬ Heja kung Rolf du är alltid bäst

Jonas: ‬ Du var värd en medalj. Oavsett är du den bästa ryttaren i världen! Kör på så tar du medaljen nästa VM!

May: Vi älskar dig Roffe ändå, och vi som tävlar eller tävlat vet hur svårt det är. Du är bäst i vilket fall som helst, och stolt är jag över dina fina prestationer. Bryt i hop och kom igen. Kram.

Ulrika: ‬ I mina ögon är du bäst i världen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden