Sport
18 november 2015 09:10

Agria förlänger med SIHS

Agria Djurförsäkring har varit en samarbetspartner till SIHS sedan tävlingen startade för 23 år sedan. Nu går man in i ett nytt avtal, där även Länsförsäkringar blir huvudsponsor.

Enligt ett pressmeddelande från Sweden International Horse Show löper det nya avtalet över fem år och omfattar två huvudsponsorpaket. 
– Ridsporten är en folksport i Sverige och vi vill bidra till att allt fler ska få möjlighet att uppleva den årliga familjefesten med fantastiska hästar, elitryttare och härlig stämning. Därför tar vi nu ett extra stort grepp och gör en förnyad långsiktig satsning på SIHS, säger Birger Lövgren, VD på Agria Djurförsäkring.

Agria utökar också sitt engagemang i showen, genom att bjuda in fler djur till Friends Arena – det ska bli plats för hundar, katter, kaniner, papegojor och andra mindre djur.
– Det här betyder oerhört mycket för oss. Agria är en väldigt uppskattad samarbetspartner sedan länge. Att vi nu kan göra en storartad gemensam satsning tillsammans med Länsförsäkringar över fem år kommer framför allt att gynna publiken, säger Ulf Rosengren, ordförande för SIHS.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden