Hoppning
11 februari 2017 17:38

Alexandra och Mikaela 1,45-vinnare

Vid dagens tävlingar i Borås har det ridits två elitklasser på 1,45-nivå. Segrade gjorde Alexandra Eriksson och Mikaela Gustaphson.

Alexandra och Mikaela 1,45-vinnare
Alexandra Eriksson och Mikaela Gustaphson är dagens 1,45-vinnare i Borås.

Tävlingarna vid Borås Fältrittklubb fortsätter. I dag har det bland annat ridits två elittävlingar med hinderhöjder på 1,45.


Alexandra Eriksson med Pax. Foto: Fredrik Jonsving.

I Hööks Trophy avgjordes tävlingen i en omgång på tid. 20 ryttare startade, där fem tog sig felfritt runt. Snabbast av dessa var Alexandra Eriksson, Västkustens Hoppryttarförening, på Pax (SWB, sto f-03 e Nupilot-Marco Mitras, uppf Annette Runefjord). Segern gav Alexandra 15 000 kronor. På andra plats kom Ellen Brunes, Jönköpings Fältrittklubb, på Sokrates och därefter Torben Frandsen, Damark, på Highrise.

Resultat Hööks Trophy


Mikaela Gustaphson på Cum Laude 5. Foto: Fredrik Jonsving.

Krafft Young Rider Cup är öppen för YR-ryttare och reds med en grundomgång och omhoppning på tid. 13 ryttare startade, och segrade gjorde Mikaela Gustaphson, Strömsholms Ridsportförening, på Cum Laude 5 (WESTF, val f-05 e Cayetano L-Pilot, uppf Fritz Bente), som gjorde upp i omhoppning med Stella Röhlcke, Årsta Runstens Sportryttare, på Crimson. Med en halv sekund till godo tog Mikaela hem segern som gav henne 6 000 kronor i prispengar.

Resultat Krafft Young Rider Cup

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden