Hoppning
6 juli 2019 08:28

All In utsedd till månadens häst

UtmärkelseRegerande Europamästaren H&M All In har blivit utsedd till Månadens häst av Internationella Ridsportförbundet, FEI. "Den här hästen har sin formtopp när det verkligen behövs," står det bland annat i motiveringen.

All In utsedd till månadens häst
Peder Fredricson och H&M All In. Foto: FEI

H&M All In, ”Allan”,  (SBS val f 2006 e Kashmir Van Schuttershof-Andiamo Z, uppf Bas Huybregts. äg Stuteri Arch) är redan en legendar inom hoppsporten.

Tillsammans med Peder Fredricson tog han EM-guld 2017 och OS-silver 2016. Det har gjorts en dokumentär och i Peder Fredricsons bok har valacken fått mycket utrymme.

Nu har Internationella Ridsportförbundet, FEI, uppmärksammat den känslige, atletiske och lite introverte valacken genom att utse honom till Månadens häst.

Ridsport, Ullevi Dag 4
All In och Peder Fredricson. Arkivbild: Roland Thunholm

På sin webbplats berättar FEI valackens historia, beskriver hans känslighet och utser honom till en medaljfavoriterna inför EM i holländska Rotterdam i augusti. ”Det finns historier om att han var ganska otäck när hans liv under sadel började,” står det bland annat. ”Den här hästen har sin formtopp när det verkligen behövs,” konstateras också.

Läs hela texten om Peder Fredricson och H&M All In på FEI:s webbplats.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 85 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 115 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

Nu från endast 39:-