Hästliv
14 februari 2012 07:00

Alla Hjärtans Dag-hälsningar

Fira någon du tycker om på Alla Hjärtans Dag! Här hittar du alla hjärtehälsningar.

Jag vill skicka en alla hjärtans dag hälsning till min fantastiska häst Grammis, som gett mig den bästa möjliga starten på storhästtiden!
/Lovisa

Till Madde Holmqvist, min underbara kompis som jag tyvärr bor alldeles för långt ifrån, telefonerna går varma av våra långa samtal. Jag önskar jag kunde träffa dig oftare, men får nöja mig med någon gång per halvår. Jag hoppas att denna dag blir fylld av kärlek och omtanke ifrån alla i din närvaro,
då du är en helt fantastisk människa. <3
Många kramar och mycket kärlek.
/Christina

Jag vill uppmärksamma min rara häst-o-intresserade flickvän Nina Lindberg som har stort tålamod med mig och mitt hästintresse, särskilt i dessa bruksprovstider som innebär en himla massa granskande och analyserande av diverse härstamningar och videoklipp eftersom jag är en avelsnörd av stora mått. Tack för att du finns, sötnos!
/Anna Karau

Ett JÄTTEstort <3 vill jag ge bort till Emma Håkansson, hon är det bästa ”barnbarnet” och kämpar på med sin ponny.
Kram/Sussi

Till Rebilla – jag älskar dig min vackra häst. <3 Du gör mig så lycklig !
Kram/Matte

Vill fira Ragnar, Arne, Katarina & Emma Lindberg – mina underbara barn och mamma och hennes sambo, och Bo Dalqvist och mig själv, Susanne Lindberg, som fyller år den 14 februari.

Jag vill fira och uppmärksamma min kille, Fredrik Mellström, för att han är en sådan fantastisk människa som följer med sin flickvän och hjälper till med hästen och allt annat i stallet och är ett sådant fantastiskt stöd i alla lägen. Jag vet inte vad jag skulle göra utan honom, han är underbar och jag önskar att alla hästtjejer fick ha en sådan fantastisk man vid sin sida dag ut och dag in! Jag älskar dig Fredde!
/Louise Rocco

Vill hälsa till världens bästa sambo Johan Lindmark på alla hjärtans dag. Numera oxå gårdsägare och ”pappa” till våra fina hästar!
Jag och hästarna älskar dig mest i hela världen! <3
Puss/din Jessica

Vi må kanske sakna en uppassande pojkvän och idag blir vi extra medvetna om det. Men vi får tänka på mottot: “Att vara singel betyder inte att du är svag. Det betyder att du är stark nog att vänta på det du förtjänar”. En dag kommer våran drömprins Sofie Eriksson!
Puss och kram från den bästa (singel)vännen <3

Jag vill fira min Olle Andersson på Alla Hjärtans Dag, min egen hästexpert.
Kramar/Johanna och Morris

Till Karin Wallén – hon är, för mig, världens bästa mamma. Hon är alltid där och ställer upp och stöttar både sina egna barn, och andras. Hon har alltid händerna fulla och är full med glädje och energi som sprider sig ut i hennes omgivning.
Hon har alltid stöttat mina beslut inom ridningen och skolan, sponsrat med utlandsresor, hästar, utrustning och annat jag ansett mig behöva för att utvecklas i min ridning. Hon får mig att må bra, och att veta att hon alltid finns där när jag behöver henne är en oersättbar känsla.
Det är inte bara för oss barn hon finns där, hon har alltid ställt upp för andra och visar stort stöd och engagemang i allt hon gör. Hon är en förebild, en idol och för mig, som jag skrev tidigare, världens bästa mamma!
Jag älskar dig mamma!
/Kajsa Wallén

All that I’m after is a life full of laughter
As long as I’m laughin’ with you
I’m thinkin’ that all that still matters is love ever after
After the life we’ve been through
’Cause I know there’s no life after you
Jag älskar dig Mats, du är mitt livs Kärlek!
/Ylwa

Jag vill skicka världens STÖÖÖÖRSTA tack till alla som ställt upp & hjälpt mig under min skadeperiod! Utan er hade jag inte klarat det här! Speciellt tack till min sambo Krister Elfgren, stalltjejerna Jenny Karlsson, Åsa Aronsson, Alexandra Soini & Karin Wulff!
/Jannica Wadell

Till min dotter Danielle Björk. Tusen kramar på alla hjärtans dag från mamma <3<3<3

Stor kram och puss till min älskade och bästa lillasyster Annika Bäckström och mosters busfrö Tiffe på Alla Hjärtans Dag!
/ Sussi

Jag vill hälsa till min kära kiropraktor Mikael Eriksson samt Ann-Britt Törnqvist som får min häst att må så bra, utan dom skulle ”Harry” aldrig blivit en ridhäst. Samt till min ”stallmamma” Britt-Marie Freijd som fått mig att må bättre och bättre tack vare hennes omtänksamhet. =)
Sist men inte minst min stora vackra häst ”Harry” som får mitt hjärta att slå extra hårt varje gång jag ser honom.
/Maria Sjölinder

Ann Persson
Världens bästa mamma som alltid ställer upp och hjälper till. Det är alltid hysteriskt roligt kring dig och det finns ingen annan som dig! Love you!
/Sophie

Tack för all hjälp med hästarna mamma Anna Lindström!
Många kramar/Lina

Många hjärtliga hjärtans hälsningar till Crasher och Laura som är så samspelta  med varann. 100 % förtroende. En fröjd att se till vardags och på tävling. <3
/Mamma

En stor varm kram till vår fantastiska ridlärare Angelica Flyckt på Jönköpings Fältrittklubb! Vi är glada över ditt engagemang, för de underbara hästarna vi får rida och för att du hjälper oss att utvecklas!
Kramar/Fredag 16.45-gruppen

Hela mitt hjärta till dig min älskade make och tillika groom, Vesa Keränen.
Kramar/Eva

Jag vill fira min älskade häst Baileys för att han betyder så mycket för mig och för att han dessutom fyller 20 år på onsdag den 15/2.
/Maggan Friberg i Boden

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden