Blogg
20 maj 2014 07:30

Allra bästa sidan

Holland visar upp sin allra bästa sida nu. Hästarna går alla superfint, jobbet är superskoj och vädret har vi mycket att tacka för.

Nu har temperaturen verkligen satt sig på en lagom nivå så vi kan lätt ha korta byxor och T-shirt på oss. Idag inför lunchpausen plockade vi fram utemöblerna och monterade upp dem på gräsmattan utanför stallet. En hel timmes paus sprang bara iväg när vi alla fyra (Ronald, Corinda, Demi och jag) åt och chillade.

Dagens extra uppdrag förutom att alla hästar skulle tränas så har vi sopat stallplanen, tvättat fönstren ut mot stallplanen och Ronald har mätt upp för att dela en av hagarna till tre. Jätteskönt att göra alla utomhussysslor på en dag som denna och fint blev det verkligen.

Jag startade redan innan jobbet idag med att rida min häst för att jag kunde ana att det skulle bli varmt idag och istället för att vänta till kvällen så var det superhärligt att ta en morgontur i skogen och öva tempoväxlingar, övergångar och så några galoppombyten.

I veckan ska vi rida igenom Prix St Georgetestet för första gången och Adelinde ska coacha mig igenom programmet. Det ska verkligen bli spännande att få testrida det för att se vad vi behöver träna mer på. Tillsammans med Adelinde har jag gjort en långsiktig planering för hur jag ska träna Barrychello och det ska verkligen bli spännande att se hur det kommer att gå på tävlingsbanorna denna säsong för oss!

Nu har vi tagit paus igen och sitter åter i den härliga solen medan Adelinde håller träningar och vi ska bara fodra!

/EMELIE

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden