Sport
29 november 2015 17:46

Angelica om Quiet Easy

Bertram Allen har sopat banan i Friends tillsammans med Quiet Easy. Men det är bara ett drygt år sedan Angelica Augustsson Zanotelli tävlade fuxen. Hon har också tävlat Comanche som är på Friends med Meredith Michaels Beerbaum. Hör svenskan berätta om de båda hästarna i Ridsportpodden Live.

Angelica om Quiet Easy
Angelica Augustsson Zanotelli och Mic Mac du Tillard ingick i svenska bronslaget på EM 2013. Nu är svenskan gravid och tävlar inte för tillfället. (Arkivbild)

Quiet Easy (val f 2004 e Quidams Rubin-Zapateado äg Quainton Stud) är stjärnan i Sweden International Horse Show. Han har hoppat hem tre (!) bilar tillsammans med Irlands Bertram Allen. Men innan han hamnade hos Allen tävlades han av svenska stjärnan Angelica Augustsson Zanotelli. De har bland annat gjort två felfria rundor i en nationshoppning för Sverige och vunnit en svår klass på det femstjärniga meetinget i Treffen, Österrike. Innan dess hade Quiet Easy bland annat tagit individuellt brons på EM för unga ryttare tillsammans med brittiskan Chloe Aston. 

Angelica Augustsson Zanotelli, som nu väntar sitt första barn, har också tävlat Comanche som är här med Meredith Michaels Beerbaum. 

Hör svenskan berätta om de båda hästarna och sin graviditet i Ridsportpodden Live. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden