Hoppning
19 juli 2015 09:10

Angelica vann 1,40 i Holland

Angelica Augustsson-Zanotelli vann 1,40-klassen på den tvåstjärniga internationella tävlingen i Zuidwolde. Segerhästen var Madame Butterfly som har tagit flera placeringar under säsongen.

Angelica vann 1,40 i Holland
Angelica Augustsson har återigen vunnit med Madame Butterfly.

Nära 100 ekipage deltog i 1,40-hoppningen i holländska Zuidwolde. Fem av dem slog till med en dubbelnolla och snabbast av alla var Angelica Augustsson-Zanotelli med Madame Butterfly (sto f -04 e Corrado I-Lavall II). Angelica fick 2 000 euro för besväret.  Erika Lickhammer satte en felfri grundomgång och trots 16 fel i omhoppningen säkrade hon en elfteplacering tillsammans med sin partner från unghäst-VM 2014, Cyprus (sto f -07 e Vigo D´Arsouilles-Nimmerdor).

Senast i slutet av juni vann Angelica och Madame Butterfly en annan tvåstjärnig 1,40 och i april vann de en trestjärnig 1,45 i Belgien. Samtidigt som Angelica just nu tävlar i Holland segrade hennes gamla vinnarkamrat Mic Mac i en 1,55-hoppning med David Will i tyska Mannheim.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden