Sverige
1 oktober 2013 15:41

Årets ryttargala på Berns

Den 27 november är det dags att dra på feststassen. Då arrangerar nämligen Svenska Ridsportförbundet årets Ryttargala. Platsen för galan är Berns salonger i Stockholm.

Årets ryttargala på Berns
Ryttargalan 2012 hölls i Stadshuset. I år blir det på Berns salonger. Lotta Gyllensten

Varje år nomineras en mängd hästmänniskor i kategorier som Årets hästskötare, Årets uppfödare, Året ryttare/kusk, Årets häst med flera. Under Ryttargalans festliga inramning utses vinnarna i samtliga kategorier och priser delas ut under kvällen. Ny kategori för Ryttargalan är i år Årets eldsjäl.

Under kvällen utses också Årets komet, en ryttare som under året börjat göra fina resultat på högre nivå och bedöms ha utvecklingspotential inom sin gren. En ryttare från hoppning, dressyr respektive fälttävlan nomineras av tidningen Ridsports grenspecifika journalister och ni läsare avgör vem som ska få titeln Årets Komet, genom en omröstning på Ridsports hemsida.

Ryttargalan hålls i år den 27 november på Berns salonger i Stockholm.

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden