Sverige
31 oktober 2013 15:20

Baldersnäs kan prisas

Baldersnäs Horse Event kan vinna utmärkelsen Ullbaggen vid årets Landsbygdsgala den 26 november. Eventet har nominerats för sitt sätt att arrangera SM i fälttävlan 2012.

Baldersnäs Horse Event berättar om nomineringen i ett pressmeddelande. Under SM-tävlingarna 2012 var hundratals ungdomar engagerade. Fokus var att minska riskerna i fälttävlan.
– Vi ville uppmärksamma alla ungdomar som bär upp ridsporten ute på ridklubbarna. De unga fick vara med som funktionärer och var särskilt inbjudna när landets elitryttare tävlade , berättar projektledaren Hasse Forssman via pressmeddelandet.

Ullbaggen består bland annat av en premie på 10 000 kronor och delas ut vid Landsbygdsgalan den 26 november. Baldersnäs är nominerat i katergorin Årets ungdomssatsning. Det är Landsbygdsnätverket som ligger bakom Ullbaggen och Landsbygdsgalan. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden