Blogg
17 juni 2015 08:59

Bloggpaus mitt i packandet

Här sitter jag på golvet och pausar i packandet. Spenderat veckan med att kombinera packande med lite enbetsgroomande åt Sara i maraton på Flyinge i helgen. Är man en multitasker eller är man en multitasker?

 Ja, det är frågan. Man börjar alltid med att packa hästarnas alla grejer och så skjuter man upp packandet av sina egna grejer och så sitter man här och funderar på om man verkligen har packat nog med jeans och strumpor. lähden är en av de kortare resorna vi gör denna säsong, bara fem dagar så skönt! Inte det att det inte är kul att vara iväg, men det är ju ganska skönt att vara hemma med.

Skatteåterbäringen har kommit (prisa skatteåterbäringen!) så jag och min partner in crime Rebecka tog bilen in till lund och testade civil-livet. Tydligen ska det vara en grej man gör att åka in till stan och köpa kläder och fika. Är man arbetsskadad när man bara köper grejer som är ok att ha på tävling?

Torsdag veterinärbesiktigar vi och fredag dressyr och midsommarafton! Sen lördag med lite maraton och precision söndag. Första maraton jag åkte var faktiskt i Lähden för en herrans massa år sedan känns det som. Jag minns bara hur nervös jag var och hur brant dödsbacke hindret var. Hoppas på mindre brantbacke och bättre väder i år. Wish us luck!

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden