Hoppning
16 juli 2015 19:11

Casello sjua – Mic Mac vann

Douglas Lindelöw och Casello kom sjua och Mic Mac du Tillard med David Will vann torsdagens 1,55-hoppning vid det femstjärniga Nations Cup-meetinget i tyska Mannheim.

Casello sjua – Mic Mac vann
Douglas Lindelöw kom sjua med Casello i dagens 1,55-hoppning (arkivbild).

15 felfria i grundomgången fick göra upp om de finaste placeringarna i omhoppning. Douglas Lindelöw startade tidigt i avgörandet och drog på sig ett nedslag med Casello men tiden var den näst bästa bland nio fyrfelare och höll till sjunde plats.

För någon vecka sedan förlorade David Will sin framgångsrika Colorit till Christian Ahlmann. Men han fortsätter med fina resultat på Mic Mac du Tillard (sto f -00 e Cruising-Galoubet A) som vann med en dryg halvsekund bland fem dubbelnollor. Stoet reds tidigare till bland annat världscupseger och lagbrons på EM av Angelica Augustsson-Zanotelli, som säkert de flesta känner till.

Det fanns även andra häst/ryttarbyten i klassen. På placering hamnade Ludger Beerbaum med For Sale, som Henrik von Eckermann haft fina framgångar med samt Daniel Deusser med Pius Schwizers tidigare Toulago.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden