Blogg
16 maj 2014 12:06

Cirkushästen stretchar

Kanonhärlig start på dagen. I strålande sol med en temperatur som stiger sakta men säkert till varmare grader har vi nu mockat klart, första rundan är ute i hagen och Adelinde har i vanlig ordning börjat rida.

Parzival fick sig ett bra pass på utebanan som jag kunde skymta lite från stallet, Aquiedo likaså och nu ska hon rida Zephyr därefter Zizitop och Fleau de Baian. Zephyr har sitt alldeles egna sätt att värma upp inför varje ridpasset med att göra en ordentlig stretch så fort schabraket är på, det gör han rutinmässigt varje dag och det ser verkligen kul ut! Efter får han massa beröm och en sockerbit, han är vår lilla cirkushäst här i stallet och gör morgonen lite extra kul med sina cirkus konster.

Igår är verkligen värt att nämna att Elysee (e. United ue. Helsyster från Parzival) startade IBOP med superbetyg och en slutpoäng med 86,5!! Så nu kommer hon bli ett extra fint sto och hennes mamma fick nu i och med detta top omdömen för sina avkommor.

/Emilie

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden