Hoppning
9 december 2015 21:33

Crespo PKZ till Cian O´Connor

Crespo PKZ, tidigare tävlad framgångsrikt av Henrik von Eckermann, får i fortsättningen Irlands Cian O´Connor vid tyglarna.

Crespo PKZ till Cian O´Connor
Henrik von Eckermann och Crespo PKZ i årets Gothenburg Horse Show. Roland Thunholm

Crespo PKZ (val f -06 e Cornet Obolensky-Landadel) såldes till Stall Gullik i början av 2014 men Geir Gulliksen trivdes inte med skimmeln som gick tillbaka till Stall Beerbaum, där han tidigare tävlades av Henrik von Eckermann. Henrik tog tillbaka tyglarna och tävlade valacken fram till i somras.

Därefter tog Stall Gullik tillbaka sin häst som fick Johan Sebastian Gulliksen i sadeln. De hann med några fina placeringar som exempelvis tredje plats på 1,50-höjder i trestjärniga Championat von München innan hästen nyligen såldes till Ronnoco Jump Ltd och fick Cian O´Connor som ryttare. Debuten skedde i CSI** i belgiska Opglabbeek den gångna helgen, där de blev placerade i 1,45-/1,50-Grand Prix med ett tidsfel i grundomgången. Det skriver worldofshowjumping

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden