Hoppning, Sportnytt
10 juni 2019 17:07

De hoppar LGCT i Stockholm

UppdateradNu är hela listan med de internationella hoppryttarna som kommer till Stockholm och Global Champions Tour den här veckan publicerad.

De hoppar LGCT i Stockholm
Stockholms Stadion står värd för GCT i sommar. Foto: Alex Ljungdahl/Stockholms Stad

Ridsport har tidigare berättat om de svenska ryttarna i den prestigefyllda tävlingen som gästar Stockholm för första gången.

Det är Malin Baryard-Johnsson, Peder Fredricson, Henrik von Eckermann, Linda Heed, Marcus Westergren, Evelina Tovek, Jacob Hellström och Fredrik Spetz.

Nu har GCT publicerat listan på alla utländska hoppstjärnor som gästar Stockholm. Det blir bland annat Tysklands Ludger Beerbaum, Storbritanniens Ben Maher och Hollands Harrie Smolders. USA representeras av Jennifer Gates och Jessica Springsteen.

Dessutom kommer svenska Mathilda Karlsson till start, som tävlande för sitt födelseland Sri Lanka.

Närmare 50 ryttare finns med i de internationella klasserna under Stockholm Horse Week.

Här finns hela listan

(OBS att listan inte är uppdaterad angående de svenska ryttarna. Det som gäller är att Erica Swarz ersätts av Marcus Westergren, samt att Jacob Hellström och Fredrik Spetz tillkommit.)

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden