Hoppning
1 juli 2014 21:00

De rider EM för ungdomar

(Uppdaterad) Elina Petersson, Wilma Hellström, Irma Karlsson, Nicole Holmén och Alma Björklund. Det är de svenska ryttarna i EM i hoppning för unga ryttare i slutet av juli. ńven juniorlaget är klart.

Det är Svenska Ridsportförbundet, SvRF, som berättar om villka som åker till Arezzo i Italien för att rida UREM sista helgen i juli. Det blir Elina Petersson/Valentino, Wilma Hellström/Bill Breaker, Irma Karlsson/Cornet, Nicole Holmén/VDL Titanic och Alma Björklund/Untouchable. Hanna Klensmeden/Selano är reserv och Irma Karlsson har också Wireina som reservhäst.
– Det är ett stabilt lag som levererar hela tiden och om allt stämmer kan vi absolut konkurrera om medaljerna, säger ungdomarnas landslagsledare Jacob Hellström till SvRF.

Uppdatering
Till junior-EM på samma plats och samma tid åker Filip Ågren/Cardina, Viggo Björklund/Athene Z, Emelie Grönberg/Under Cover, Alexandra Emanuelsson/Lederstrumpf och Emma Falk/Surfers Paradise.

Som individuell ryttare till EM för Children har uttagits Ottilia Lundgren/Heechhiems Ottawa.

Läs mer om de svenska ryttarna här. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden