Sport
24 februari 2015 14:14

De rider i Lövsta future challenge jumping

I helgen intar tio unghästekipage och fem U25-ryttare Scandinavium efter att ha kvalat in genom Lövsta Future Challenge Jumping.

De rider i Lövsta future challenge jumping
Sandra Carlsson och Brenda Lee är ett av ekipagen i Lövsta Future Challenge Jumping i helgen. Här på Avelschampionatets 6-årsfinal i fjol. Lotta Gyllensten

Under helgen kommer de fem U25-ekipagen ha möjlighet att starta i alla klasser, utom själva världscupkvalen, världscupen och specialklasserna. Precis som under kvalomgångarna får ekipagen poäng efter klass och placering och den ryttare som gjort bäst ifrån sig under helgen får ett meetingpris på söndagen. U25-ryttarna är Evelina Tovek, Victoria Wallenstam, Stephanie Holmén, Jonna Ekberg och Erica Swartz.

På torsdag förmiddag är det dags för unghästarna i Lövsta Future Challenge att gå sitt första kval i 130, två faser. De tio, numera sjuåriga, hästarna kommer att få möta internationellt motstånd i tio utländska sjuåringar. På fredagen rids det andra kvalet och på söndag är det den stora finalen!

De tio finalekipagen är:
Brenda Lee – Sandra Carlsson
Curano – Frida Mårtensson
Rihanna K – Stina Lillje
Cobra S. – Karin Martinsen
Fia lotta – Mariano Maggi
Coralle – Emma Emanuelsson
Main Road – Stephanie Holmén
Uncle Blue – Stephanie Holmén
Certina – Nicole Holmén
Sundance – Jüri Sokolowski

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden