Blogg
29 september 2015 07:05

Det drar ihop sig till Breeders

Idag är Facebookflödet fullt av ekipage som reser söderöver, mot Flyinge. Det är förstås väldigt skönt att vara på plats här på hemmaplan och uppstallad i sin egen box, men samtidigt har min lilla spooky Lord Lexington en helt ny Crafoordhall att brottas med. Där vi är vana vid att ha två fullstora dressyrbanor och lite till är det nu knökfullt med läktare och domarbås. Jag promenerar runt med Lexington och tittar på nya läskiga saker varje dag.

Jag är inte bortskämd med att ha tränare med på tävling, men på onsdag kommer Kerstin (André) att finnas med som stöd för mig och Lordi och även Olof hjälper till att få oss i bästa möjliga form. Riktigt kul är det också att vi får välja musik, så jag hoppas att det jag plockat ihop åt mig och Lordi ska funka bra.

Snygga duktiga Xanté i Eslöv i lördags

Kerstin hjälpte ju mig och Xanté häromdagen, särskilt med våra diagonalslutor och piruetter. Det gjorde verkligen skillnad och vi red vår hittills bästa poäng i MsvA i lördags, trots att Svante fortfarande har så svårt att stå stilla i halterna. Där försvinner många dyrbara poäng, men 66,774% inklusive några 8:or var jag supernöjd med. Mycket nöjd även med nya fracken som faktiskt är en hel decimeter längre än den tidigare.

Innan allt fokus hamnar på 7-årschampionatet måste jag ju berätta om förra söndagen. Fattar inte att jag kunnat glömma att göra det… Första kvalet till Msv-hoppning är klart! Can Can och jag var felfria i 120!

Fina Can Can, som först tog med mig som passagerare på en meter i min hopptävlingsdebut i mars och sedan låtit mig bli mer och mer pilot på allt högre höjder och svårare banor!


Starlistorna till Svenskt Avels- och Sportchampionat aka Breeders har ni HÄR! Preliminärt är jag och Lord Lexington nr 23 i 7-års på onsdag, dvs framåt kvällen.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden