Hoppning
26 juli 2014 17:00

Douglas bästa svensk

(Uppdaterad) Douglas Lindelöw är hittills bästa svensk i helgens femstjärniga meeting i Villach Treffen, Ŗsterrike.

Med en dubbelnolla på Talina i fredagens 1,50-hoppning över två rundor hade Douglas en tid som dög till fjärde plats. Han var en dryg sekund bakom den segrande holländaren Maikel van der Vleuten med VDL Groep Sapphire B (sto f -99 e Mr Blue-Grand Veneur).

Angelica Augustsson  hade en tid som gett den sista placeringen om Quiet Easy inte fått fyra fel i den tidsavgörande rundan.

Malin Baryard Johnsson kom däremot bara till den första rundan. 16 fel för H&M Tornesch 1042 har säkert sin förklaring. Den enda som kan utläsas direkt från resultatlistan är att fyra av felen är tidsfel.

I torsdags vann Angelica Augustsson i unghästrundan på 1.35-höjder med den 7-årige Clintan Mb (val f -07 e Chicago Z-Nimmerdor). Från den femstjärniga 1,45- klassen kan särskilt noteras att Malin Baryard Johnsson nollade med den 9-årige Roi de Berg, som Angelica red till vinst i Falsterbos 7-årschampionat 2012 och som tävlade i årets Falsterbo av tyske David Will.

Uppdatering
Douglas fortsatte i samma fina stil på lördagen. I 1,55-klassen, som var dagens högsta, kom han på femte plats efter en dubbelnolla med Talina. Angelica var lika felfri med Neat Krakatoa men inte tillräckligt snabb för placering. Det gick fortare på 1,45-höjder, där Angelica kom trea med Madame Butterfly.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 123 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden