Hoppning
26 augusti 2012 20:28

Douglas GP-vann i Danmark

Douglas Lindelöw vann Grand Prix i danska Herlufmagle och Rolf-Göran Bengtsson var placerad i tyska Riders Tour på söndagen.

GP-klassen i det tvåstjärniga danska meetinget gick på 1,45-höjder som fick tre dubbelnollor i topp med Douglas Lindelöw allra överst med den tyska 9-åringen Casello (val e Casall-Carolus). Anna Olsson och Caravelle kom på tredje plats och det blev även placering för Alexander Zetterman/Eldorf och young ridern Irma Karlsson med Cornet 39.

Det blev även svensk seger i mellanrundans 1,35-final som Alexander Zetterman toppade på Camelia (sto f -01 e Irco Mena-Calimero, uppf A Ahlgren).

Rolf-Göran Bengtsson tävlade fyrstjärnigt i tyska Münster och fanns med till winning round i Grand Prix-klassen över två 1,60-rundor som ingick i Riders Tour. I den andra rundan föll en bom för Carusso LS La Silla som kostade några placeringar och resulterade i nionde plats.