Hoppning
19 juli 2014 21:00

Dubbelt upp för Elin Sjögren

Elin Sjögren hade en bra lördag vid Halmstads FRK:s nationella hoppningar på Hoppcentrum i Glommen.

Dubbelt upp för Elin Sjögren
Elin Sjögren och Carusa vann lördagens 1,45-hoppning.

Elin började med att vinna 1,35-klassen över två faser. Där hade hon Calizz Twin (sto f -05 e Carson Ask-Camaro M, uppf Tomas Sjögrens El) till en segermarginal på en dryg sekund och lämnade 68 ekipage, varav åtta dubbelnollor bakom sig.

Många är glada över en vinst. Det var säkert Elin också men hon var inte nöjd. Till tidshoppningen över 1,45-hinder, meetingets huvudklass, var hon på gång igen. Med Carusa (sto f -02 e Cardento-Highligth, uppf Nils-Bertil Persson) startade hon först och hur övriga åtta än försökte var det ingen som kom ifatt. Felicia Brundin var närmast som fyra sekunder bakom med Caprizillo. Övriga klarade varken Linas tid eller att hålla nollan.

Uppdatering söndag: På söndagen var en 1,40-hoppning med winning round högsta klass. Klassen hade 29 startande ekipage och åtta av dem hoppade en andra runda. Varbergsryttaren Maria Ingvarsson vann trots fyra fel med sig i första omgången med Corlanda (sto f 2007 e Corlensky G-Corghano). Segerekipaget var dock nästan två sekunder snabbare än tvåan, Kim Krog/Zacramento.

Samtliga resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden