Hoppning
29 december 2015 20:36

Dubbla sjundeplatser

Det blev två svenska sjundeplatser under tisdagen vid världscupmeetinget i belgiska Mechelen.

Dubbla sjundeplatser
Petronella Andersson har två placeringar med Quenndal de Lojou HDC i Mechelen (arkivbild).

Den ena kom i den femstjärniga rundans 1,50-klass, där Henrik von Eckermann var en av 13 som felfritt gick vidare till omhoppning om tolv placeringar.

Henrik nollade även omhoppningen men tiden med den 9-årige Giljandro vsn den Bosrand, som tidigare tävlats av Erika Lickhammer och gör sitt första meeting med Henrik, var den sämsta bland de felfria och stannade på sjunde plats.

Den andra kom på 1,45-höjder för kvinnliga ryttare i den tvåstjärniga rundan. Där hade Petronella Andersson och Quenndal de Lojou HDC den klart bästa tiden bland 15 till omhoppning men det föll tyvärr en bom på vägen och då hamnade sex felfria före i prislistan.

I tisdagskvällens avslutande six bar-hoppning kom Henrik von Eckermann på delad åttondeplats med B Men. Den föregående maskeradhoppningen över 1,30-hinder vanns av Petronella Andersson i par med Jos Verlooy som Barbie och Ken.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden