Hoppning
6 juni 2015 10:35

Duo tog pallplatser i Danmark

Peder Fredricson och Rolf-Göran Bengtsson inledde det tvåstjärniga meetinget i danska Sommersted med pallplatser i 1,45. Young ridern Ebba Larsson var hack i häl och tog en femteplats.

Duo tog pallplatser i Danmark
Peder Fredricson blev tvåa och sexa i 1,45 i Sommersted. Här med sexan H&M All In vid deras GP-seger i Borås i vintras. Roland Thunholm

Ett gäng svenskar har styrt till det en- och tvåstjärniga meetinget på andra sidan Öresund och när hälften av tävlingsdagarna är gjorda har placeringarna börjat trilla in. Rolf-Göran Bengtsson tog täten med en andraplats i 1,45 med Oak Grove’s Heartfelt som felfri och näst snabbast av 70 starter. Något långsammare men lika felfri var young ridern Ebba Larsson som blev femma med Waterford.

I den andra 1,45-klassen tog Peder Fredricson hand om både tredjeplatsen och sjätteplatsen med H&M Flip’s Little Sparrow respektive H&M All In. Återigen nollade Rolf-Göran och Oak Grove’s Heartfelt med en åttondeplats som resultat.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden