Hoppning
13 augusti 2015 22:31

Elina Petersson i fortsatt ledning

Särskilt ett av de unga ekipagen fortsätter att leverera på EM i Ŗsterrike. Elina Petersson tog ledningen i onsdags och med felfritt på torsdagen håller hon i tätpositionen inför fredagen. Det svenska laget ligger åtta när en lagomgång återstår.

Elina Petersson i fortsatt ledning
Börjar det lukta medalj? Jodå, Elina Persson är åtminstone i ledningen inför EM:s tredje dag.

Redan igår tog Elina Petersson och Canasta Z (sto f -03 e Canabis Z-Caretano Z) ledningen på YR-EM i hoppning i Österrike. Genom lika felfritt idag över 1,50-hinder behåller Elina tätpositionen. Igår var också Ebba Larsson med Waterford felfri och även det ekipaget upprepade bedriften idag. Elina och Ebba var två av de 31 ekipagen som fick en snygg etta i kolumnen över placering i rundan som hoppades vid lunchtid.

1,50-klassen var både det andra individuella kvalet och nationshoppningens första runda. Resten av de svenska tjejerna kom längre ner i resultatlistan. Emma Falk med Surfer’s Paradise fick åtta fel, Nicole Holmén och Titanic VDL fick 16 fel och Hanna Klensmeden med Selano utgick.

I EM för Children visade Kajsa Björe att hon hade fått mersmak efter gårdagens felfria runda, då hon red in på tredje plats. Nu låg hindren på 1,25 och även för children var dagens första runda det andra individuella kvalet och den första lagomgången.
Återigen var Kajsa tillsammans med Little Grace den enda felfria svensken. Michelle Cranning Hillgren var näst bäst på fyra fel med Vanilla F. Därefter kom Unni Ragnarsson med Doobie på fem fel, Elin Glimberg med Phoenix på åtta fel och Isabelle Franzetti med Magic Kiss på 21 fel.

Efter dagens andra runda låg Kajsa på fyra fel, Unni på nio fel, Elin på 16 fel, Michelle på 24 fel och Isabelle var utesluten.
Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden