Sverige
19 februari 2017 10:04

En hyllning till alla hästskötare

På Ryttargalan delas det traditionsenligt ut ett pris till Ņrets hästskötare. Och visst är hästskötarna värda lite extra uppmärksamhet!

En hyllning till alla hästskötare
Tinne Vilhelmson Silfvéns hästskötare Sara Lord är nominerad till Årets hästskötare. Här är hon på plats under OS i Rio. Bildbyrån STR

I en serie på sin webbplats uppmärksammar Svenska Ridsportförbundet de tre nominerade till Årets hästskötare lite extra. 

Senast var det dressyrryttaren Tinne Vilhelmson Silfvéns hästskötare Sara Lord som bland annat berättar vad stallets stjärna Don Auriello gillar för godis och att hon föredrar att rykta framför att putsa.

Tidigare har nominerade Natalie Jansson, som arbetar hos hoppryttaren Malin Baryard Jonsson, avslöjat att stallets stjärna Cue Channa gärna håller sig ren och föredrar att tränas på kvällen. 

Den tredje nominerade hästskötaren är Madelen Isaksson som arbetar hos hoppryttaren Douglas Lindelöw. I intervjun avslöjar hon en hel del om stallets stjärna Zacramento. 

Ryttargalan hålls den 22 februari i Göteborg. 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 93 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden