Sverige
21 maj 2014 14:49

FAQ – Ridsport Digital och PLUS

Var hittar jag mitt kundnummer? Hur gör jag för att logga in? Jag minns inte mitt lösenord! Lugn, här får du svar på de flesta frågor som rör nya digitala Ridsport.

FAQ – Ridsport Digital och PLUS

Vad är Ridsport Digital och PLUS?
Ridsport Digital är Ridsport på webben. Är du redan prenumerant betalar du inget extra – bara logga in eller skapa ditt inlogg! Vill du bara läsa Ridsport på webben betalar du 59 kronor i månaden och då ingår också Ridsport som e-tidning.

Hur får jag reda på mitt kundnummer?
Ring Nettan på Ridsport, 0156-348 79 eller ring Kundtjänst 08-522 183 40, öppet vardagar kl 8.00-18.00, dag före röd dag kl 8-12. Du kan också hitta ditt kundnummer vid ditt namn på din förnyelseavi och delas din tidning ut med posten står även kundnumret på tidningen. Prenumererar du på enbart Ridsport Digital kan du med fördel göra dina ärenden på ”Min profil”.

Jag kan inte logga in med mitt kundnummer!
Har du skapat inlogg? Kontakta Nettan 0156-348 79 eller Kundtjänst 08-522 183 40 om det behöver uppdateras.

Kan jag byta mitt lösenord?
Ja, det gör du på ”Min profil”. Gäller endast då man kommer ihåg sitt lösenord men vill byta ändå. Kommer man inte ihåg lösenordet så får man beställa nytt som kommer till den anmälda e-postadressen.

Varför har ni låst vissa artiklar?
För att Ridsport vill fortsätta att hålla en hög kvalitet på allt vi skriver om och god journalistik kostar.

Har du fortfarande frågor? Ring Nettan på 0156-348 79 eller maila nettan@tidningenridsport.se.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden