Hoppning
3 augusti 2017 16:41

Farrington kvar i hopptoppen – von Eckermann bäste svensk

USA:s Kent Farrington toppar världsrankningen för fjärde månaden i rad. Henrik von Eckermann går förbi Peder Fredricson och är högst rankade svensk när poängen fram till den 31 juli räknats ihop.

Farrington kvar i hopptoppen – von Eckermann bäste svensk
Kent Farrington är fortsatt världsetta i hoppning. BILDBYRÅN

Kent Farrington har befäst sig som världsetta och har även denna månad sin landsman McLain Ward närmast efter sig.

Det är endast smärre omkastningar från topp-tio-listan. Schweiz Steve Guerdat är ny in med en sjunde plats och Spaniens Sergio Alvarez Moya är ny på nionde plats medan britten Scott Brash och Frankrikes Simon Delestre har rasat utanför topp-tio. 

Bland svenskarna är Peder Fredricson inte längre högst rankad, Henrik von Eckermann på plats 21 har gått förbi OS-silvermedaljören som nu är rankad 23:a i världen. Rolf-Göran Bengtsson tappar från plats 27 till plats 42. Douglas Lindelöw är den fjärde svensken bland de 100 högst rankade hoppryttarna i världen – men även han har tappat några placeringar och är rankad 94:a. 

Hela världsrankningen

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden