Hoppning
12 februari 2015 17:26

Felfria med störst medaljchans

Sex felfria och 13 ekipage med 16 fel eller uteslutna visar att det var ett ganska blandat startfält i den inledande SM-klassen för seniorer i Borås.

Felfria med störst medaljchans
Segervana Niklas Arvidsson och Click and Cash 1155 var inte bara felfria utan vann också den första SM-klassen. Roland Thunholm

Det behövdes nio försök innan Linda Heed och Bee Wonderful som tionde startande visade att seniorernas första SM-bana över 1,50-hinder gick att klara felfritt. Sedan kom nollorna lite oftare men de blev inte fler än sex bland 50 startande.

De felfria har därmed odiskutabelt störst chans att nå de eftertraktade medaljerna. Även om mycket kan hända i fredagens final är det ganska troligt att minst en av de felfria även håller nollan i morgon och därmed kan åka hem med SM-guldet – och  ha chans till bonusmiljonen genom att även vinna söndagens Grand Prix.

Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden