Dressyr
24 maj 2019 19:11

Fina svenska framgångar i Danmark

InternationelltDe svenska ekipagen har hållit sig framme i flera klasser under det pågående tre- och fyrstjärniga meetinget i danska Uggerhalne.

Fina svenska framgångar i Danmark
Felicia Olofsson och Bellman. Arkivbild: Roland Thunholm

I U25-ekipagens Intermediare II blev Marina Mattsson bästa svenska ekipage tillsammans med Quartermain. De slutade tvåa med 73,039 procent.

Den här klassen hade 10 startande. Emma Jönsson och Donizetti 39 tog hand om tredje platsen.

De svenska unga ryttarna tog en andra plats i meetingets lagtävling. Här gick segern till det danska laget som vann med ungefär 2,5 procent före Sverige. Klassen hade fem lag.

I det svenska andraplacerade laget ingick Jennifer Lindvall/Bobcat, Cecilia Bergåkra Berglund/Primavera och Evelina Söderström/Weihenstephaner.

Evelina Söderström och Weihenstephaner kom också trea i unga ryttarnas individuella klass med 70,294 procent medan Cecilia Bergåkra Berglund och Primavera slutade fyra. Denna klass hade 15 startande.

I juniorernas individuella klass med elva starter blev det svensk seger genom Felicia Olofsson och Bellman som fick 73,333 procent.

I fredagens Grand Prix med tolv ekipage blev det svenskt på femte plats genom Natalie Oldfors ochMickey M med 68,543 procent.

Resultat

 

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden