Hoppning
11 november 2015 17:12

Flera avstår VWGP-finalen

Flera av de kvalificerade ryttarna har tackat nej till medverkan i finalen av Volkswagen Grand Prix på Flyinge nästa vecka.

Flera avstår VWGP-finalen
Douglas Lindelöw, här med Udermus, kommer till finalen i VW Grand Prix på Flyinge.

Sedan tidigare har direktkvalade – som top-fem bland svenskarna på världsrankningen – Henrik von Eckermann och Angelica Augustsson-Zanotelli (Angelica är som bekant gravid) tackat nej liksom holländaren Frank Schuttert, tvåa i kvalpremiären i Varberg Summer Horse Show.

Nu har även Jonna Ekberg, norske Geir Gulliksen, Malin Baryard Jonsson och britten William Whitaker, samtliga med poäng från Varberg, tackat nej till finalen. Det innebär att endast en niondeplacering vid en av kvaltävlingarna har gett finalplats.

Med stjärnor som Rolf-Göran Bengtsson, Douglas Lindelöw, Peder Fredricson och Helena Persson är det ändå ett fullgott landslag till start på Flyinge.

Nya deltagarlistan

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden