Hoppning
25 juni 2015 20:00

Flera svenska placeringar

Flera svenska ryttare har nått placeringar på internationella tävlingar under torsdagen.

Angelie von Essen finns i fyrstjärniga engelska Hickstead, där hon var bland 20 felfria till omhoppning i en 1,50-klass. I avgörandet sprack nollan för Cream Sheridan men med en sekund tillgodo höll tiden till den tolfte och sista placringen.

Angelie premiärtävlade dessutom Rodrigo Pessoas häst Tinkabell, som brasilianaren inte trivs med själv och därför lånat ut till Angelie i samband med köpet av Angelies tidigare Jordan II. Premiären skedde på 1,45-höjder där ett tidsfel innebar första ekipage utanför prislistan.

Alexander Zetterman var i trestjärniga Geesteren, Holland, femma med Zidane i en tidshoppning över 1,45-hinder. Ett tvåstjärnigt GP-kval på 1,40-höjder fick tre svenska ryttare i prislistan med Linn Widmark bäst på andra plats med Wilson.

I belgiska Knokke, på fem- och tvåstjärnig nivå, var Angelica Augustsson-Zanotelli trea med Madame Butterfly, Jonna Ekberg sexa med Freestyler, Amanda Landeblad/Audi´s Upgrader sjua och Petronella Andersson på elfte plats med Limestone Grey i 1,40-klasser direkt mot klockan.

När det långt senare redovisades fler resultart visade det sig att Douglas Lindelöw och Udermus kom sjua i en tidshoppning på 1,50-höjder och young ridern Elina Petersson vann en tvåstjärnig 1,45-klass efter en dubbelnolla med den belgiska Canasta Z (sto f -03 e Canabis Z-Caretano Z). I den senare klassen var Erica Swartz femma med Conisha van de Helle.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 123 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 102 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar
Tipsa Ridsport Besök vår tipssida - du kan vara helt anonym

Ridsport digital

99:- i månaden