Avelsnyheter
29 juli 2015 19:38

Flera SWB-hästar på export

SWB-stoet och tidigare JSM-segraren Venice vann en Grand Prix-hoppning i USA på tisdagen med sin nya, amerikanska ägare. Andra SWB-hästar har också fått nya hem utomlands, bland annat Lexington som gjorde bruksprovet i våras.

Flera SWB-hästar på export
SWB-hästen Lexington har fått kanadensiska ägare.

Venice (sto f 2005 e Cardento -Sanford uppf Christin Eriksson), som Johanna Hurtig vann JSM tillsammans med för två år sedan, vann en Grand Prix-hoppning i Kentucky, USA, på tisdagen med sin nya ägare, Jill Shulman, USA. 

Magdalena Regårdh har sålt sin SWB-häst Lexington (f 2001 e Favorit Ask-Quite Easy, uppf Ewa Hedberg/Regårdh Showjumping) till Bourns Sport Horses – samma köpare som köpte Venice innan hon såldes till USA. Magdalena Regårdh kommer dock att behålla en del i honom. Lexington visades på bruksprovet i våras men godkändes inte. 

Bourns Sport Horses är ett kanadensiskt stall som också har en bas på Irland dit Lexington åker nästa vecka. Ägare till stallet är Richard Bourns.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden