Hoppning
31 maj 2014 14:53

Följ RGB och HvE i webb-tv

(Uppdaterad) I dag är det dags för en ny upplaga i årets Longines Global Champions Tour. Rolf-Göran Bengtsson och Henrik von Eckermann står på startlinjen och allt kan följas i webb-tv. Båda är vidare till den andra rundan.

Tävlingsplats är den stora gräsarenan i Hamburg, där Rolf-Göran vann med Casall ASK 2011 och var tvåa 2012. Den första rundan över 1,60-hinder börjar kl 13.20 och sänds direkt i LGCT webb-tv. Rolf-Göran har startnummer 29 med Casall ASK och Henrik nummer 46 med Cantinero.

De 18 bästa går vidare till en andra, ny runda på samma hinderhöjder som sänds i efterhand på Eurosport kl 22.30. När Eurosport eftersänder brukar webb-tv även visa den andra rundan direkt.

Henrik von Eckermann var på fredagen fyra i en 1,50-klass med For Sale.

Uppdatering
Rolf-Göran och Henrik är bland dem som är vidare till den andra rundan. Tyvärr inte som felfria. Båda har med sig fyra fel från den första rundan (Henrik rev det sista hindret). Nio felfria toppar och har bäst förutsättningar till seger. Fyra ekipage har med sig vardera ett tidsfel: Övriga bär på fyra fel.

Startlista LGCT
Resultat

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 118 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden