Sverige
31 januari 2012 07:00

Förnyat avtal mellan Flyinge AB och Agria

På måndagen förnyades avtalet mellan Flyinge AB och Agria, ett samarbete som pågått under många år och som nu fortsätter under ytterligare två år.

Flyinge AB och Agria arrangerar bland annat föreläsningar och kurser i ämnet ”Säker hästhållning”, och vill även utveckla och utbilda framtidens hästmänniskor, samt främja svenska hästuppfödare.
– Det är självklart för Agria att bidra till att utbilda och utveckla framtidens yrkesverksamma inom den svenska hästnäringen. Flyinge har ett gediget och komplett utbildningsprogram, säger Stefan Fur på Agria Djurförsäkring i ett pressmeddelande.
– Jag är glad över Agrias långsiktighet som yttrar sig i ett nytt tvåårsavtal. Det här ger oss möjlighet att utveckla vårt arbete inom unghästutbildningarna, säger Marianne Lilja Wittbom, VD på Flyinge AB.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 120 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

69:- i månaden