Hoppning
1 december 2013 08:30

Fler fina svenska resultat

Fredagen var bra för svenska ryttare på internationella hopptävlingar utanför Sverige. Lördagen resulterade också i en seger och flera placeringar.

I polska Leszno fortsatte Linda Heed och Lets Dance på den inslagna vägen. Lördagen resulterade i sjunde plats på 1,45-höjder.

På samma hinderhöjder hoppade Petronella Andersson och Vita R in på placering vid trestjärniga tävlingar i Maastricht, Holland.

Indoor Twente i Enschede, Holland, gav en svensk seger även i lördagsklasserna. Denna gång i ponnyrundan, där Adam Carey nådde längst med Horseware Flamingo Fly i en klass över 1,15-hinder. På tio centimeter högre hinder kom äldre bror Phillip fyra med La Luna.

Flera svenska ryttare hittade rätt i såväl unghästklasser som i hoppningar upp till 1,35-höjder i Neeroeteren. Lördagsbäst i det tvåstjärniga Belgienmeetinget var dock Antonia Andersson och Mathilda Karlsson med 1,40-placering för Canon Ask och Candy.

Resultat
Polen
Enschede
Maastricht

Belgien

Läs mer

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden