Världen
12 april 2020 16:20

Fråga John Whitaker vad du vill

FrågestundCoronatider är ovanliga tider då vad som helst kan hända. John Whitaker sitter i karantän i England och erbjuder sig nu att svara på frågor av alla de slag. Än har inte kommentarsfältet på Facebook svämmat över helt, så missa inte chansen om du vill ha ridtips av en levande legend. Se filmklippet här.

Fråga John Whitaker vad du vill
John Whitaker sträcker ut en hand till alla hästälskare i coronakrisen. Foto: Roland Thunholm

Kreativiteten flödar i spåren av coronakrisen och det i stort sett världsomfattande tävlingsstoppet. Vissa målar tavlor, andra gör armhävningar på en hand och så är det förstås alla dessa utmaningar på Instagram. Nu tar ryttarlegenden John Whitaker nästa grepp och drar sitt strå till stacken genom att dela med sig av sin unika erfarenhet från över 50 år i sadeln.

I ett kort filmklipp på sin Facebooksida, som du kan se här under, säger han följande:
”Hej allihop!
Jag hoppas att ni alla mår bra och tar hand om varandra. Vi är i lockdown här i Yorkshire. Vi har ungefär 40 hästar att ta hand om och vi gör det bästa vi kan. Vi rider ut, håller dem i toppskick och låter dem gå ute i hagen. Jag tänkte att det här kunde vara ett bra tillfälle om någon har några frågor eller vill ha ridtips. Jag ska försöka svara på så många frågor jag kan. Ta hand om er så hörs vi. Hejdå.”

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 99 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 95 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

79:- i månaden