Blogg
3 december 2013 13:23

Framgångar i Leszno

Jag är jättestolt och jätteglad över Lets Dance första placering i Internationell Grand Prix. Det blev en fin fjärde plats. Vi gjorde tre starter i den stora rundan och han var felfri och placerad rakt igenom.

Lets Dance har utvecklats fantastiskt under året. Han stod skadad i ett helt år och det var ingen som visste om han skulle kunna hoppa igen. Jag har sakta men säkert stärkt upp honom. Det har tagit ett år. Därför är glädjen ännu större.


Har börjat rida Lets Dance i Prestigesadeln S1. Det är den sadel Touch och jag vann en bil med i Globen för ett par år sedan. Det är en sadel med två bommar. Jag tycker att hästen känns mer fri i bogarna och blir mer avspänd i landningen då det är en fjäder som dämpar stöten i landningen.


Banan var helt okej och banbyggaren fick väl utslag över hela banan. Man kunde dock kunnat önska sig lite mer färg på hindren. De var inte direkt nymålade…


Jag hade även önskat att något gjort en ansträngning för att få bort spindelnäten i stallet…


Inte för att jag är kräsen men det luktar illa i Leszno. Tror att det kommer ifrån elduppvärmningen till husen. Här ser ni gasledningar längs vägen. Sådana ser man över allt.


Det finns även bra saker med Leszno. Ett underbart fik med magnifika frukt och glassverk bara 10 minuter från tävlingsplatsen.


Det var så jag och Kajsa firade Lets Dance felfria ritter. Det gäller att fira när man får chansen. Man förlorar oftast mer än man vinner i denna sport. 😉


Och så var vi ju tvungna att fira advent. Det går alldeles utmärkt i lastbilen så länge man har glögg, mandariner och pepparkakor. 🙂

Nu är jag hemma ett par dagar innan det är dags för nya utmaningar. Tävlingarna i Poznan börjar på torsdag.

Så arbetar Ridsport

Grunden i vår journalistik är trovärdighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Ridsport är oberoende och fristående i förhållande till ekonomiska, privata, politiska och andra intressen.

BESTÄLL NU

Köp Ridsport Komplett från 100 kr i månaden
Hingstar Online

Just nu 122 hingstar i vår databas

Visa alla hingstar

Ridsport digital

59:- i månaden